ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-4 | Καλύτερος παίκτης, ο γκολκίπερ των «κιτρίνων», Κουέστα! (vid)

Share on:

Με νίκη έκλεισε ο Άρης τον πρώτο γύρο της Super League, καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα 4-0 στους Ζωσιμάδες.

Ο Φαμπιάνο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 60′ άνοιξε το σκορ, ο Ενκολού με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 78′ και το τέρμα του Οντουμπάτζο στο 81′, με τον Πάλμα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90+3′. Καλύτερος παίκτης του αγώνα, έστω κι αν ακούγεται παράδοξο, ο γκολκίπερ του Άρη, Κουέστα

Μετά από ένα ανούσιο πρώτο μέρος, ο Άρης στην πρώτη του καλή φάση στο δεύτερο μέρος βρήκε το γκολ που έψαχνε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φαμπιάνο στο 60ο λεπτό. Ο ΠΑΣ απείλησε σε πολλές περιπτώσεις στο 70ο λεπτό.

Οι παίκτες του Στάικου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες σε αυτό το δεκάλεπτο (70-80′), κυρίως με τους Μορέιρα και Τζίμα, ωστόσο ο Κουέστα παρενέβη όταν χρειάστηκε και έσωσε το ματς για τον Άρη.

Αρχικά στο 72′ η κεφαλιά του Μορέιρα εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Κουέστα. Δύο λεπτά μετά ο Σόρια από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και το σουτ του Μπάλαν κατέληξε σε κόρνερ. Δευτερόλεπτα μετά ήταν η σειρά του Μορέιρα να απειλησει αλλά ο Κουέστα τον σταμάτησε.

Μετά από αυτές τις τελικές προσπάθειες οι κίτρινοι βρήκαν τα γκολ με τον Ενκουλού στο 79′ και τον Οντουμπάτζο στο 81′, καθαρίζοντας το ματς, με τον Πάλμα να ολοκληρώνει τον θρίαμβο του Άρη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης (64′ Ροσέρο), Σόρια, Μπιλμπάο, Τζίμας (87′ Τσίρης), Πήλιος, Παμλίδης (87′ Φοφανά), Μορέιρα, Μπάλαν.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ματέο Γκαρσία, Ετέμπο (90+2′ Σγουρός), Μάνου Γκαρθία (73′ Νταμπό), Πάλμα, Καμάτσο (46′ Οντουμπάτζο), Ζερβινιό (79′ Γκρέι).

https://www.youtube.com/watch?v=tIiiC4fCXqw

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE