ΠΑΟΚ | Δέκα αγώνες χωρίς νίκη μακριά από την Τούμπα

Share on:

Μία σκληρή πραγματικότητα έχει διαμορφωθεί για τον ΠΑΟΚ που αγνοεί την εκτός έδρας νίκη εδώ και εφτά μήνες, φθάνοντας -πλέον- τα δέκα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα χωρίς τρίποντο!

Σε αρκετά δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ καθώς δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης ούτε από την Λιβαδειά, δίνοντας συνέχεια σε μια αρνητική επίδοση που θα πρέπει να προβληματίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της ομάδας του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, δέκα παιχνίδια έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα σε όλες τις διοργανώσεις, κοινώς 205 μέρες από τότε οι ασπρόμαυροι κέρδισαν σε εκτός έδρας παιχνίδι. Το τελευταίο «διπλό» του ΠΑΟΚ σημειώθηκε επί της ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσόλακ, στο ντέρμπι Δικεφάλων στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20 Μαρτίου.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο της περσινής σεζόν, μέσα σε λιγότερο από 15 μέρες η ομάδα του Λουτσέσκου είχε κάνει τρεις σερί εκτός έδρας νίκες, με πρώτη στην Λαμία με 2-0 (με γκολ των Ζαμπά και Μιχαηλίδη), δεύτερη και πολύ σημαντική στη Γάνδη με 2-1 (με γκολ των Κρέσπο και Αουγκούστο) που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League και τρίτη αυτή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε, έκτος έδρας νίκη αγνοείται.

Μέχρι στιγμής, στα τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές και μετράει μια ήττα και τρεις ισοπαλίες. Φέτος, το αρνητικό σερί ξεκίνησε από την Σόφια, χάνοντας με 2-0 στο «Γκιόργκι Ασπαρούχοφ», ακολούθησε το «στείρο» 0-0 με τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ήρθαν οι δυο copy paste «αυτοκτονίες» που… εγκλωβίζουν και προβληματίζουν ιδιαίτερα.

Στο Ηράκλειο, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ – μαχαιριά από τον Διαμαντή στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων και πέταξε δυο βαθμούς, ενώ στη Λιβαδειά την… πάτησε στην μοναδική τελική εντός εστίας που είχε ο αντιπαλος στο παιχνίδι του!

Αναλυτικά το αρνητικό σερί που «τρέχει» για τον ΠΑΟΚ:

3 Απριλίου 2002 — Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1

7 Απριλίου 2022 — Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1

17 Απριλίου 2022 — Άρης – ΠΑΟΚ 1-0

24 Απριλίου 2022 — Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

8 Μαΐου 2022 — ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0

14 Μαΐου 2022 — Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

21 Ιουλίου 2022 — Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ 2-0

4 Σεπτεμβρίου — Άρης – ΠΑΟΚ 0-0

18 Σεπτεμβρίου — ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1

9 Οκτωβρίου — Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE