ΠΑΟΚ – Γκρόνιγκεν 1-2 | Μία θέση για τον Κωνσταντέλια (vid)

Share on:

Στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ έχασε 2-1 με ανατροπή από την Γκρόνιγκεν, αλλά κέρδισε τον νεαρό Κωνσταντέλια, που και γκολ πέτυχε, είχε και δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με τον Κωνσταντέλια (49′), όμως στη συνέχεια η εικόνα τους άλλαξε προς το χειρότερο.  

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι, με τους Ολλανδούς να έχουν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Οι «ασπρόμαυροι είχαν αρκετές καλές στιγμές με τους Άντρια Ζίβκοβιτς (12’ δοκάρι), Ίνγκασον (15’), Καντουρί (22’), και Κουαλιάτα (28’), όμως δεν βρήκαν δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρος και συγκεκριμένα στο 49′ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε το προβάδισμα, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πλασάρει άψογα τον Ντε Μπουρ, μετά από ασίστ του Σάστρε.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Σοάρες αστόχησε σε κενή εστία (59′), αλλά και με τον Κωνσταντέλια, που σημάδεψε το δοκάρι. Στη συνέχεια όμως η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε.

Η ολλανδική ομάδα έφτασε στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Ενέα Μιχάι και πλασέ του Ίραντουστ, ενώ στο 85′ ο Ντε Λέου μετά από λάθος του Ταλιχμανίδη οδήγησε την ομάδα του στην ολική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντίγια, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας και Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ρικάντρο, Τσόλακ.

Γκρόνινγκεν (πρώτο ημίχρονο): Βέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν, (23’ Σβέρκο), Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν.

https://www.youtube.com/watch?v=G-39bad5al4

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE