ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρ. 2-2 | Ισοφάρισε στο 97’, έμεινε την νίκη επί του Ολυμπιακού

Share on:

Σώθηκε από το… πουθενά ο ΠΑΟΚ, έχασε τεράστια ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι Αρκάδες ήταν έτοιμοι να ρίξουν «βόμβα» μέσα στην Τούμπα, αφού προηγήθηκαν με 2-0, αλλά ο επτάψυχος «δικέφαλος του βορρά» κατάφερε με γκολ στο 90’+7’ να γλιτώσει την ήττα (2-2).

Ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στην νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική.

Άφησε δύο έξτρα λεπτά στις καθυστερήσεις ο διαιτητής, Κουμπαράκης, θεωρώντας πως η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά προσπαθούσε να φάει τον χρόνο, με τον Ολιβέιρα να σώζει τον ΠΑΟΚ, που είχε μειώσει νωρίτερα με πέναλτι του Κούρτιτς.

Με Στάνκο (45’+2’) και Τιλίκα (54’ με πέναλτι) είχε προηγηθεί ο Αστέρας που ήταν εξαιρετικά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έχασε την ευκαιρία για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που θα του έφερνε ηρεμία και ψυχολογία.

Στους 16 βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ, στους 9 ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 77’ όταν ο Ολιβέιρα μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει. Δυο λεπτά αργότερα ο ρέφερι πήγε ξανά στο VAR, αυτή τη φορά για να τσεκάρει ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας έκανε την ποδιά στον Γκαρντάφσκι, ο οποίος άπλωσε το χέρι του στον αντίπαλό του μέσα στην περιοχή. Τελικά ο κ. Κουμπαράκης το έδωσε και στο 81’ ο Κούρτιτς μείωσε σε 2-1 από τα 11 βήματα.

Σε… θρίλερ εξελίχθηκε το φινάλε στην Τούμπα, αφού ο ΠΑΟΚ απειλούσε συνεχώς την εστία του Αστέρα. Ο Κουμπαράκης κράτησε έξτρα δίλεπτο από τα πέντε που είχε δώσει στο τέλος, θεωρώντας πως οι παίκτες του Μεταξά καθυστερούσαν, με τους γηπεδούχους να λυτρώνονται στην τελευταία φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 90+7’ ο Ίγνκασον έκανε τη γυριστή κεφαλιά, με τον Ολιβέιρα να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 2-2!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (40′ Ζίβκοβιτς), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (32′ Τσαούσης), Ντάντας (67′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο (67′ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ, Καντουρί (46′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Γκαρντάβσκι, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Τασουλής, Μουνάφο, Στάνκο, Σίτο, Τιλίκα (89′ Κωστέας), Μπαρτόλο (82′ Μπενίτο), Ρετζίς (72′ Ιγκλέσιας).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE