ΠΑΟΚ – Άλκμααρ 2-2 από 2-0 | Ο Λουτσέσκου ζήτησε κι άλλες μεταγραφές

Share on:

Προβλημάτισε στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ, που ήρθε ισόπαλος με 2-2 με την Άλκμααρ, σε ένα ματς πανομοιότυπο με εκείνο απέναντι στην Χρόνινχεν κι ο Λουτσέσκου ζήτησε μεταγραφές.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ζίβκοβιτς και Μιχάι στο 5’ και στο 13’, όντας ανώτερος στο πρώτο 45λεπτο. Η ΑΖ μείωσε αρχικά με το γκολ του Παυλίδη στο 27ο λεπτό, ενώ ο Γκρίφιθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 72’, εκμεταλλευόμενος την καθίζηση του αντιπάλου στην επανάληψη.

Φυσικά, είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί ο ΠΑΟΚ με μόλις μια εβδομάδα προετοιμασίας. Ο Λουτσέσκου, πάντως, ζήτησε κι άλλους παίκτες. «Ξέρω ότι θα έρθει ένας στράικερ γρήγορα, στην προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν θα προλάβει εδώ. Περιμένω έναν επιθετικό, όπως κι ένα δεκάρι, ένα παίκτη στα άκρα της επίθεσης, χρειαζόμαστε κι άλλους ποδοσφαιριστές».

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι (46’ Ζίβκο Ζίβκοβιτς), Λύρατζης (46’ Σάστρε), Κάργας (61’ Κουλιεράκης), Μιχάι (46’ Ίνγκασον), Ράφα Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ (46’ Ντόουγκλας), Τσιγγάρας (46’ Ντάντας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (46’ Λάμπρου), Φελίπε Σοάρες (61’ Κούρτιτς), Τσαούσης (46’ Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας (46’ Τζίμας).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE