«Παναθηναϊκός | Χωρίς κόσμο στην Λαμία | «Στην ΑΕΚ γιατί έδωσε εισιτήρια»;

Share on:

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την διοίκηση της Λαμίας, η οποία την πρώτη αγωνιστική άνοιξε θύρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά τώρα ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Η διοίκηση της Λαμίας και κατ΄ επέκταση ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιλέγει να μην αφήσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δώσουν το παρών στο  ΔΑΚ Λαμίας γι΄ άλλο ένα ματς. Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο πρόεδρος της Λαμίας παίρνει την απόφαση να βάλει… μπλόκο στον κόσμο του τριφυλλιού.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί επιλέγει να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πολιτική απέναντι στον Παναθηναϊκό σε σχέση με αυτή που επέλεξε κόντρα στην ΑΕΚ, μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Θυμίζουμε τότε η Λαμία με απόφαση φυσικά του προέδρου της, όχι μόνο δεν είχε αποκλείσει του οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά τους είχε ανοίξει θύρα για να μπουν και να παρακολουθήσουν το ματς από κοντά. Είναι άξιο απορίας το γιατί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιλέγει να ακολουθήσει αυτή την τακτική. Τι ακριβώς μπορεί να έχει απέναντι στον Παναθηναϊκό; Για ποιο λόγο άφησε τους οπαδούς της ΑΕΚ να εισέλθουν ανοίγοντας μάλιστα και τις πόρτες;

Φυσικά την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνο ο ίδιος και να εξηγήσει σε όλους για ποιον λόγο αποφασίζει  με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να εξηγήσει τον λόγο που πέρυσι στο ματς Κυπέλλου επέλεξε να αφήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δουν το ματς από τα μπαλκόνια του σπιτιών που ήταν δίπλα στο γήπεδο και με τον κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Λαμίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (ΕΔΩ) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€»


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE