Παναθηναϊκός | Στην Ελλάδα ο Ντουέιν Μπέικον

Share on:

Υποσχέσεις έδωσε ο Ντουέιν Μπέικον κατά την άφιξή του στη χώρα μας, μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Δείτε το παρασκήνιο και όσα ανέφερε.

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, βρίσκεται ήδη από χθές (25/10) το βράδυ ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ενώ στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε έδωσε υποσχέσεις τόσο για την ατομική παρουσία του, όσο και για τις εμφανίσεις της ομάδας.

“Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου σε μια ομάδα που ήδη έχει πολύ ταλέντο και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη”.

Σχετικά με το τι θα προσφέρει ο Μπέικον είπε: “Πολύ σκορ και άμυνα. Μπορώ να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι. Νιώθω πως έχω όλο το πακέτο. Να είμαστε έτοιμοι. Δεν ήρθα εδώ για να κάνω χαβαλέ. Ήρθα για να τα δίνω όλα στο παρκέ, σε κάθε αγώνα και να κάνω τα πάντα ώστε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Μπορεί αυτό να μην συμβεί αμέσως για εμάς, αλλά θα είμαι εδώ για δύο χρόνια και ξέρω πως θα γίνει σίγουρα κάποια στιγμή. Να είστε υπομονετικοί μαζί μας. Έχω έρθει εδώ για να είμαι ένας τοπ παίκτης στην EuroLeague.”

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE