Παναθηναϊκός για την διαιτησία Φωτιά | “Σήμερα στήθηκε μία αλητεία”

Share on:

Έξαλλοι ήταν στον Παναθηναϊκό με την διαιτησία του Φωτιά, τονίζοντας ότι αυτά που συνέβησαν σήμερα πήγαν άπαντες πολλά χρόνια πίσω.

Ο Παναθηναϊκός είδε σήμερα αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών. Ο διαιτητής Φωτιάς άφησε το σκληρό και ορισμένες φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών της Λαμίας. Κάπως έτσι λοιπόν πολλά από τα προβλήματα προκλήθηκαν από πολύ δυνατές μονομαχίες, τις οποίες ο διαιτητής του αγώνα δεν τιμώρησε. 

Οι πράσινοι λοιπόν ήταν έξαλλοι με όσα συνέβησαν και ανέφεραν: 

“Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα”.

Από την θέση αυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός γίνεται σαφές ότι υπάρχει ιδιαίτερος εκνευρισμός για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λαμίας σήμερα και συγκεκριμένα με την διαιτησία του Φωτιά.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE