Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0 | Αυτοκτονία | έχασε πέναλτι στο 97’ | Μοιραίος ο Σπόραρ

Share on:

Ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, χωρίς τέρματα 0-0, κόντρα στο Βόλο στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs στη Stoiximan Super League με τους πράσινους να έχουν παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τον Κλέιμαν να είναι ο MVP της αναμέτρησης καθώς απέκρουσε και πέναλτι του Σπόραρ στο 90+7′.

Τη φετινή σεζόν το τριφύλλι έπαιξε αρκετές φορές με τη φωτιά και δεν κάηκε. Δεν συνέβη το ίδιο όμως το απόγευμα της Κυριακής στη Λεωφόρο κόντρα στο Βόλο. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ανοίξει την άμυνα του Βόλου, να σκοράρει με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Το τριφύλλι κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Σπόραρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε.

Ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει τον Παναθηναϊκό με δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μάγκνουσον αλλά και ο Κουρμπέλης που προερχόταν από τραυματισμό έμειναν στον πάγκο με τους Σάρλια – Μπερνάρ να παίρνουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπρινιόλι βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ, ο Κώτσιρας έπαιξε δεξιά και ο Χουάνκαρ αριστερά με τους Σένκεφελντ, Σάρλια να είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Μπροστά τους βρέθηκε ο Πέρεθ έχοντας δίπλα του τον Τσέριν και στην τριάδα μπροστά τους ήταν οι Μαντσίνι, Μπερνάρ, Παλάσιος με τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα του στα playoffs είχε και ο Βόλος που μάλιστα δεν είχε τον προπονητή του στον πάγκο. Οι Σι και Πιρές ήταν εκτός με τους Γκάγκι και Τάχατο να παίζουν στο αρχικό σχήμα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει το ρυθμό του και να βρει ένα γρήγορο γκολ, ούτως ώστε να ανοίξει την άμυνα του Βόλου που μπήκε με στόχο να μην δεχτεί κάποιο γκολ. Οι πράσινοι με τους Ιωαννίδη και Τσέριν και Παλάσιος είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ (77′ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μαντσίνι (Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (67′ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (74′ Μπαριέντος), Τσοκάνης, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Τάχατος (70′ Πίρες), Οζέγκοβιτς.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE