Παναθηναϊκός – Αστέρας 1-0 | Το «τρένο» της μεγάλης φυγής για τον τίτλο | 7χ7 οι «πράσινοι» (vid)

Share on:

Ο ΠαναθηναΪκός με τον Αϊτόρ να βρίσκει δίχτυα ξανά και να λύνει το γόρδιο δεσμό για το τριφύλλι πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 εναντίον του Αστέρα και έσπασε μια ακόμη αρνητική παράδοση που κρατούσε από τον Δεκέμβριο του 2019 και επτά σερί αγώνες χωρίς νίκη για τους πράσινους.

Το τριφύλλι έκανε το επτά στα επτά στη σεζόν, έχει το απόλυτο στην βαθμολογία και δείχνει ασταμάτητο με τον Αϊτόρ να οδηγεί τους πράσινους από νίκη σε νίκη καθώς σκόραρε και κόντρα στους Αρκάδες, και αυτό ήταν το όγδοο φετινό του τέρμα με τον Ισπανό να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έως τώρα. Ο Αστέρας είχε ουσιαστικά μόλις μια τελική για να απειλήσει, αυτή ήρθε στο 90+6′ όταν ο Μπρινιόλι ήταν εκεί και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη συνολική διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν 19 τελικές για γκολ, το οποίο βρήκαν μέσω εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι του Αϊτόρ το οποίο κέρδισε ο ίδιος και το έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης μέσω της χρήσης του VAR.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες (75′ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (90+2′ Τσόκαι), Αϊτόρ, Μπερνάρ, Παλάσιος (63′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (45+2′ Ρεγκίς), Καστιάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεζ, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Τιλίκα (88′ Ριέρα), Γκαρντάβσκι, Μπαρτόλο (87′ Σίτο), Μπαράλες (60′ Μουνάφο).

https://www.youtube.com/watch?v=wTx3W6Tx_5E

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE