Παναθηναϊκός | ήρθε ο Βραζιλιάνος «μάγος» Μπερνάρντ, που απέρριψε προτάσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (vid)

Share on:

Ο Μπερνάρντ ήρθε, φόρεσε τη φανέλα με το 10, αποθεώθηκε και αποκάλυψε ότι «είχα προτάσεις από άλλες δυο ελληνικές ομάδες αλλά όσα έμαθα για την ομάδα, τους φιλάθλους και τον προπονητή με οδήγησαν στον Παναθηναϊκό».

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00, με πτήση της Emirates από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και τον υποδέχτηκαν περίπου 100 φίλοι του Τριφυλλιού που φώναζαν συνθήματα με τ’ όνομά του. Ο Μπερνάρντ, μάλιστα, εμφανίστηκε φορώντας την πράσινη φανέλα με το 10 στην πλάτη! 

Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι πριν από την έναρξη του ματς με τον Ιωνικό ανακοίνωσαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο Μπερνάρντ αναμένεται να γνωρίσει σήμερα ή αύριο τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει προπονήσεις με το τριφύλλι. 

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο 29χρονος Βραζιλιάνος έκανε κανονικά προετοιμασία με την Σαρίγια και έπαιξε σε όλα τα φιλικά. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλοι δείχνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ θερμά. Όσα έμαθα για την ομάδα, τους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ με έκαναν να επιλέξω τον Παναθηναϊκό. Είναι οι φίλαθλοι, ο προπονητής, ο πρόεδρος είναι όλη η ομάδα. Από την πρώτη επαφή με τον σύλλογο ένιωσα ότι θα είμαι σαν το σπίτι μου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ερωτηθείς για τις ομάδες που απέρριψε προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού, σχολίασε: «Είχα προτάσεις από άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Εγώ ήθελα τον Παναθηναϊκό, μιας  και ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία μίλησα».

Τον ήθελαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE