Ο ΠΑΟ ζήτησε 5.000 εισιτήρια για το Βόλο | Θα πάνε 10.000 | Κι αν γίνουν επεισόδια, χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό;

Share on:

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψουν στον Βόλο για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τους Θεσσαλούς είναι πιθανό να ξεπεράσουν τις 10.000.

«Πανικός» επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο για τη 10η αγωνιστική της Super League, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι ενθουσιασμένος με την πορεία της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο σε εννιά αγωνιστικές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις είναι πιθανό να βρεθούν και περισσότεροι από 10.000 οπαδοί των «πρασίνων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είχε ζητήσει και είχε πάρει αρχικά 5.000 εισιτήρια, με βάση τη ζήτηση ωστόσο και τα δεδομένα, δεν αποκλείεται αυτός ο αριθμός να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Η «δίψα» των φίλων του Παναθηναϊκού είναι πραγματικά πολύ μεγάλη και είναι πολύ πιθανό, την ερχόμενη Κυριακή, η αναμέτρηση στον Βόλο να μοιάζει λες και γίνεται στη… Λεωφόρο.

Το ερώτημα είναι αν γίνουν επεισόδια, από τιοςυ υπεράριθμου6ς, μήπως ο Παναθηναϊκός παίξει σε άδειες κερκίδες με τον Ολυμπιακό;


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE