Ο Μπαρτζώκας έδωσε την καριέρα του Σίγκλεντον και τώρα περιμένει να… σωθεί απ’ αυτόν (vid)

Share on:

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έσωσε την καριέρα και έμαθε το ευρωπαϊκό μπάσκετ στον Κρις Σίνγκλετον. Το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, μόνο απίθανο δεν είναι.

Ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ, που  αποχώρησε από την Αναντολού Εφές οφείλει την ευρωπαϊκή του σταδιοδρομία στον Γιώργο Μπαρτζώκα, που τον ανακάλυψε «τελειωμένο» από το ΝΒΑ το 2015, τον πήρε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, του άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού και ουσιαστικά προσέφερε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έναν παίκτη της ελίτ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχει στη λίστα του τον Σίνγκλετον, που κυκλοφορεί ελεύθερος. Τον είχε και παλαιότερα, αλλά το φλερτ δεν είχε τελεσφορήσει. Τώρα ο Αμερικανός δεν αποκλείεται να σκεφτεί διαφορετικά την προοπτική να εργαστεί ξανά υπό τις οδηγίες του προπονητή που «έσωσε» την καριέρα του. Διότι όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί, «έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές. Αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αυτός που μου μίλησε για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μου εξήγησε πολλά πράγματα και μου έμαθε πως παίζεται το μπάσκετ στην Ευρώπη. Αν γνωρίσεις τον Μπαρτζώκα καταλαβαίνεις πως είναι ο προπονητής που θέλει κάθε παίκτης να έχει. Συμφωνώ απόλυτα με τη φράση που είχε πει ο Ντιλέινι, είναι προπονητής για τους παίκτες ο Μπαρτζώκας».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE