«Ο Κριστιάνο στην Μπαρτσελόνα», γράφει η «AS» που ήδη τον έντυσε «μπλαουγκράνα»

Share on:

Μια είδηση που θα προκαλέσει σεισμό στο χώρο του ποδοσφαίρου, ειδικά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα « AS», ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, συναντήθηκε με τον ατζέντη του 37αχρονου Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με τους Ισπανού, σκοπός της συνάντησης των δύο ανδρών ήταν να διερευνηθεί από την πλευρά των «μπλαουγκράνα» το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ρονάλντο έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που κινητοποίησε τους Καταλανούς, με τον Λαπόρτα να πραγματοποιεί συνάντηση με τον πασίγνωστο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες για τον 37χρονο επιθετικό.

Όπως, μάλιστα σημειώνουν οι Ισπανοί ο δρόμος για την Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτός, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και οι Καταλανοί μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην συνάντηση του Μέντες με τον Λαπόρτα, το όνομα του 37χρονου σούπερ σταρ, μονοπώλησε την συζήτηση, όμως δεν ήταν το μόνο όνομα που συζητήθηκε αφού στο τραπέζι έπεσαν και αυτά των Μπερνάρντο Σίλβα και Ράφα Λεάο, που επίσης εκπροσωπούνται από τον Πορτογάλο ατζέντη.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE