Ο Άρης θέλει να γίνει το «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Ελλάδας | Απόψε με την Γκόμελ

Share on:

Ώρα Ευρώπης για τον Άρη που στο Conference League αντιμετωπίζει απόψε την Γκόμελ 21:00 Nova) στο «Κλεάνθης. Βικελίδης».
Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Γκόμελ η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, θέλοντας να κάνει αποφασιστικό πρώτο βήμα για να «κλειδώσει» την πρόκριση στον επόμενο, 3ο γύρο του Europa Conference League.

Στόχος του Άρη να γίνει το “Κίτρινο Υποβρύχιο” της Ελλάδας, όπως η Βιγιαρεάλ στην Ισπανία. Μία πόλη 50.000 κατοίκων να βγάζει ομάδα στα ημιτελικά του Champions League.
Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του για την επικείμενη μάχη τον τιμωρημένο, από πέρσι, Ματέο Γκαρσία, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές, θετικοί στην πανδημία. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» συμπεριλήφθηκε ο Ζερβίνιο χωρίς να αποκλείεται να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής.
Στον σημερινό αγώνα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, σε αντίθεση με τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (27/7, 21:00) που θα είναι τυπικά φιλοξενούμενοι στο «Κλ. Βικελίδης» και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων και ανακοίνωση της UEFA. Η 11αδα του Άρη: Κουέστα, Οντεμπάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ντουκουρέ, Νταμπό, Πάλμα, Γκρέι.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE