Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1 | Κορυφαίος ο Μπιέλ, όσα δίνεις (6 εκατ. ευρώ), τόσα παίρνεις (vid)

Share on:

Ο Ολυμπιακός με πειραματική 11αδα και με ένα δυνατό πρώτο μέρος επικράτησε 3-1 του Ιωνικού για την 3η αγωνιστική της Super League με εγάλη εμφάνιση με γκολ ο Ισπανός Πεπ Μπιέλ.

O Mπουχαλάκης άνοιξε το σκορ στο 17′ με ασίστ του Μπιέλ, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 45′. Μείωσε στο 49′ ο Μεντόσα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ελ Αραμπί «κλείδωσε» τη νίκη στο 90’+5’ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή, είχε δοκάρι (90’).

Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος είχε γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του. Στους επτά πόντους η ομάδα του Κορμπεράν στον έναν αυτή του Σπανού. Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο πρώτο ματς του Europa League κόντρα στη Ναντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Άβιλα (66′ Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Ινμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66′ Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75′ Εμβιλά), Ντε Λα Φουέντε (75′ Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (60′ Αραμπί)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μίλο (82′ Κάνιας), Αντούνες, Ρομαό, Αντούνες, Φαντιγκά (46′ Μασάς), Άοσμαν, Μάντζης (83′ Ιωαννίδης)

https://www.youtube.com/watch?v=5EaMZDQb9M8

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE