Ολυμπιακός – Βόλος 1-1 | Ή, στραβός είναι ο γιαλός ή, στραβά ανεμίζει (vid)

Share on:

Στραβοπάτησε ξανά ο Ολυμπιακός, απέδρασε με την ισοπαλία από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Βόλος (1-1). Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 με την ομάδα της Μαγνησίας, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι δεν αξιοποίησαν τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν (τρία δοκάρια). Με αποτέλεσμα να χάσουν βαθμούς για δεύτερη φορά στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Ο Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τακουνάκι (από ασίστ του Φερνάντες που πάει ΠΑΟΚ) στο ντεμπούτο του, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 76’ με τον Ελ Αραμπί που επέστρεψε στα γκολ. Τρία δοκάρια είχε η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, με τον Κουντέ να τη στέλνει στο οριζόντιο με κεφαλιά στο 70ο λεπτό.

Σε μια απίστευτη φάση, ο Ντε λα Φουέντε, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν στο 90’+6’, αφού πρώτα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Ρέαμπτσιουκ και σχεδόν όλοι οι παίκτες σταμάτησαν να παίζουν. Ο Αμερικανός βρέθηκε μόνος του με τον Ισραηλινό, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Λίγο πριν την εκπνοή, σε προσπάθεια του Μπιέλ, ο Κλέιμαν βρήκε λίγο την μπάλα, η οποία έγλειψε το δοκάρι.

Στο μυαλό του κόουτς

Άφησε στην άκρη το 3-4-3 ο Κορμπεράν και επανέφερε το 4-2-3-1. Ο Βατσλίκ σταθερά κάτω από τα δοκάρια, ενώ Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσιουκ συνέθεσαν την τετράδα στην άμυνα. Κουντέ και Εμβιλά τα δύο χαφ, με τον Βαλμπουενά να βρίσκεται μπροστά τους, δεξιά ο Μπόουλερ και αριστερά ο Μασούρας, ενώ στην κορυφή κινείτο ο Χουάνγκ Ουί Τζο, με τον Ελ Αραμπί να παραμένει στον πάγκο.

Με παρόμοια παράταξη ο Βόλος. Ο Κλέιμαν ήταν στο τέρμα, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης και Λούνα στην άμυνα. Τσοκάνης και Μπαριέντος τα δύο χαφ, με τον Πάολο Φερνάντες μπροστά τους, Ντέλετιτς και Μεθκίδα στα «φτερά», ενώ ο Οζέγκοβιτς ήταν στην κορυφή της επίθεσης και έκανε ντεμπούτο.

Ολυμπιακός (Κορμπεράν): Βατσλίκ – Βρσάλικο (46’ Βρσάλικο), Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Κουντέ, Εμβιλά – Μπόουλερ (69’ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78’ Ντε λα Φουέντε), Μασούρας (46’ Μπιέλ) – Χουάνγκ Ουί Τζο (46’ Ελ Αραμπί)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Τσοκάνης (78’ Μεταξάς), Μπαριέντος (85’ Μπατόκιο) – Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (78’ Ματίγια), Μεθκίδα (58’ Βίκτορ Φερνάντες)– Οζέγκοβιτς (86’ Πίρινεν)

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Ανδρέας Μεϊντάνας

4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας VAR: Σπύρος Ζαμπαλάς, AVAR: Θεόφιλος Μωυσιάδης

https://www.youtube.com/watch?v=yBcRT_WU4BI

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE