Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0 | Δυο γκολ με το «καλημέρα» ο Μπακαμπού | πέναλτι έχασε ο Ελ Αραμπί |Παγκόσμια κλάση ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ (vid)

Share on:

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μία μεστή εμφάνιση και επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου για την 6η αγωνιστική με τον Μπακαμπού να πετυχαίνει δύο γκολ στην επιστροφή του Μίτσελ.

Άνοιξε το σκορ στο 45’+2’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Κιβρακίδη, ενώ στο 38’, ο Γιαννιώτης είχε πει «όχι» σε εκτέλεση του Ελ Αραμπί από την άσπρη βούλα, έπειτα από χέρι του Ροτάριου. Ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του στο 68’ με πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη, έπειτα από μπαλιά πάρε-βάλε του Βαλμπουενά.

Το πλέον σημαντικό κομμάτι του αγώνα ήταν η εμφάνιση του Ιν Μπέομ Χουάνγκ, παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Πέναλτι έχασε ο Ελ Αραμπί στο 0-0, το’ πιασε ο Γιαννιώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ (90′ Σαμασέκου), Βρουσάι (63′ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (62′ Ροντρίγκες), Αραμπί (46′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (72′ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (81′ Μαυρομμάτης), Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (81′ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (81′ Τζαβίδας), Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

https://www.youtube.com/watch?v=StxTEurnxTM

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE