Ολυμπιακός – Άλκμααρ 1-0 | Καλύτερος, αλλά όχι… καλός, ο Σισέ εγκαινίασε με γκολ τη νέα φανέλα (vid)

Share on:

Με κεφαλιά του Σισέ ο Ολυμπιακός με νέα κομψή φανέλα, νίκησε 1-0 την Άλκμααρ στο «Καραϊσκάκης», στο προτελευταίο φιλικό πριν αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα για το Champions League σε δέκα ημέρες.

Μπορεί να απειλήθηκε μόλις μία φορά στις καθυστερήσεις, αλλά επιθετικά δεν έκανε και πολλά πράγματα. Παίζει πιο γρήγορα, αλλά εκεί στην επίθεση, κάτι δεν δουλεύει καλά.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Κροάτη μπακ Βρσάλικο που χρησιμοποιήθηκε ένα ημίχρονο από τον Μαρτίνς. Ο Ρέαμπτσουκ ήταν και πάλι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού.

Mε 4-3-3 παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός και μία έκπληξη στην ενδεκάδα που δεν ήταν άλλη από το ανεπίσημο ντεμπούτο του Σίμε Βρσάλικο με τα ερυθρόλευκα. Ο Βατσλίκ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, με τους Βρσάλικο, Σισέ, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Κανέ, Μ. Καμαρά και Α. Καμαρά ήταν στη μεσαία γραμμή, Μασούρας και Ζινκερνάγκελ στα άκρα της επίθεσης, ενώ στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Η Άλκμααρ από την άλλη ξεκίνησε και με τους δύο Έλληνες στην ενδεκάδα της. Συγκεκριμένα οι Ολλανδοί παρατάχθηκαν με τους: Βέρχουλστ, Άσλακ, Σαμ, Χατζηδιάκος, Κέρκεζ, Μίτσζιο, Ρέιντερς, Ντε Βιτ, Εβγέν, Παυλίδης, Λάντο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε τον Άβιλα αντί του Βρσάλικο στο ματς, με τον Ισπανό να μπαίνει ορεξάτος. Το τέμπο θύμιζε πολύ αυτό στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου και στο 55′ ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα από το 2-0, αλλά το σουτ του Ζινκερνάγκελ από την προσπάθεια του Ρέαμπτσουκ έφυγε μόλις άουτ.

Εμβιλά, Μανωλάς, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά πέρασαν στο ματς στο 72′ αντί των Μαντί Καμαρά, Σωκράτη, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί, με τον ρυθμό να χαλάει αρκετά από εκείνο το σημείο. Έτσι ξεθάρρεψαν κάπως και οι Ολλανδοί που είχαν δύο μακρινά σουτ στο 73′ και 79′ και στο 83′ ήρθαν ακόμη δύο αλλαγές, με τους Βαλμπουενά και Μπουχαλάκη να μπαίνουν αντί των Αγκιμπού και Κανέ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο (46′ Άβιλα), Σισέ, Παπασταθόπουλος (72′ Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ, Κανέ (83′ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά (72′ Εμβιλά), Μασούρας, Αγκ. Καμαρά (83′ Βαλμπουενά), Ζίνκερναγκελ (72′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (72′ Αμπ. Καμαρά).

https://www.youtube.com/watch?v=EFaysduC394

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE