Νότιγχαμ – Λίβερπουλ 1-0! | Πανηγυρίζει ο… Πειραιάς για την ομάδα του Β. Μαρινάκη (vid)

Share on:

Η Νότιγχαμ με γκολ του Αβονίγι νίκησε με 1-0 τη Λίβερπουλ, που συνέχισε την απογοητευτική της πορεία στη Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, με γκολ του Αβονίγι στο 55′ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ που παραπαίει τον τελευταίο καιρό και βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση στο θέμα τίτλος.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να βρει λύσεις στη σφιχτή άμυνα της Νότιγχαμ. Η πρώτη φάση ήταν για την Φόρεστ στο 31’όταν ο Λίνγκαρντ πλάσαρε αλλά ο Άλισον του είπε όχι με ενστικτώδης επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης στο 55′ όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Κούκ, ο Αβονίγι με διπλή προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα των «Κόκκινων».

Η ομάδα του Κλόπ έψαξε την ισοφάριση, αλλά ο Χέντερσον με εκπληκτικές επεμβάσεις νίκησε τους Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαν Ντάικ . Στο 95′ η Νότινγχαμ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 αφού ο Τζόνσον από μακρινή απόσταση και με τον Άλισον εκτός εστίας έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Χέντερσον, Οριέ, Κουκ, ΜακΚένα, Γουίλιαμς (72′ Λόντι), Κουγιατέ (80′ Μανγκαλά), Φρόιλερ, Γέιτς, Γκιμπς-Γουάιτ, Αβονίγι (64′ Τζόνσον), Λίγνκαρντ (64′ Γουόραλ)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ (62′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς, Έλιοτ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Καρβάλιο (62′ Χέντερσον)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE