Μεξικό – Πολωνία 0-0 | O Οτσόα έπιασε πέναλτι του Λεβαντόφσκι (vid)

Share on:

Ο Γκιγέρμο Οτσόα είπε “όχι” σε πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ο Βόιτσιεχ Σέσνι έκανε σωρεία επεμβάσεων και Μεξικό και Πολωνία έμειναν στο 0-0, δουλεύοντας για την… Αργεντινή στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ 2022.

Μεξικό και Πολωνία απέτυχαν να εκμεταλλευτούν το δώρο της Σαουδικής Αραβίας, αφού το 0-0 στην Ντόχα τους αφήνει μόνο ένα βαθμό πάνω από την Αργεντινή στη βαθμολογία του 3ου ομίλου στο Μουντιάλ 2022 έπειτα από την 1η αγωνιστική.

Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι δύο τερματοφύλακες, με τον Γκιγέρμο Οτσόα να συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του σε Παγκόσμια Κύπελλα (στο τρίτο του) και να αποκρούει πέναλτι του (εξαφανισμένου) Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και τον Βόιτσιεχ Σέσνι να έχει περισσότερη δουλειά και να κάνει κι αυτός το καθήκον του.

Οι Μεξικανοί διατήρησαν υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας και με τον Ραούλ Χιμένες πλέον στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να βρει νέες ευκαιρίες, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71′ Ροντρίγκες), Έ. Άλβαρες, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71′ Χιμένες), Βέγκα (84′ Αντούνα)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Κίβιο, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σ. Σιμάνσκι (72′ Φρανκόβσκι), Ζαλέβσκι (46′ Μπιέλικ), Ζιελίνσκι (87′ Μίλικ), Λεβαντόβσκι.

https://www.youtube.com/watch?v=LRzWrBF0Y5w

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE