Λιονέλ Μέσι | Προσευχήθηκε στον Μαραντόνα για το τελευταίο πέναλτι

Share on:

Στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φαίνεται πως προσευχήθηκε ο Λιονέλ Μέσι, πριν την εκτέλεση πέναλτι που έδωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun και την δημοσιογράφο Romina Sacher, την ώρα που ο Γκονζάλο Μοντιέλ ήταν έτοιμος να χτυπήσει το πέναλτι που έδωσε στην Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Λιονέλ Μέσι κοιτούσε τον ουρανό και παρακαλούσε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να δώσει δύναμη στον συμπατριώτη του.

Μετά από 120 συγκλονιστικά λεπτά, Αργεντινή και Γαλλία ήταν ισόπαλες 3-3 και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Οι πρωταγωνιστές του αγώνα, Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαμπέ, ευστόχησαν στις εκτελέσεις τους. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ έπιασε το πέναλτι του Κομάν, ενώ ο Πάουλο Ντιμπάλα έδωσε το προβάδισμα στους Αργεντινούς. Ο Κόλο Μουανί έστειλε την μπάλα άουτ και ο Γκονζάλο Μοντιέλ ήταν έτοιμος να εκτελέσει το νικητήριο πέναλτι.

Πίσω του στην σέντρα του γηπέδου, ο πλέον «ολοκληρωμένος» Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Romina Sacher, κοίταξε ψηλά τον ουρανό, λέγοντας: «Έλα Ντιέγκο, δώσε του την δύναμη να το βάλει.» Ο Μοντιέλ ευστόχησε, δίνοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αργεντινή.

Πηγή : ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE