Κύπελλο Ελλάδας | Λεβαδειακός – Άρης 1-2 | Και στην επόμενη φάση, Ολυμπιακός

Share on:

Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού με ανατροπή με υπέροχα και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα βρει απέναντι του τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε τελικά να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει του Λεβαδειακού με 2-1 με υπέροχα γκολ από τους Ιτούρμπε και Πάλμα και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα βρει απέναντι του όπως όλα δείχνουν τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40′ όταν ο Βήχος έκανε υπέροχη κάθετη πάσα προς τον Πάρντιου ο οποίος πέρασε τον Σιαμπάνη και πλάσαρε στην κενή εστία.

Την ίδια ώρα ο Άρης εκτός από την πρώτη καλή στιγμή που είχε στο ματς στο 12′ με τον Γκρέι ο οποίος νικήθηκε από τον Μάρκοβιτς εν συνεχεία είχε μια ανούσια υπεροχή και τα έκανε όλα καλά μέχρι έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού αλλά χωρίς να μπορέσει να απειλήσει τον Μάρκοβιτς.

Στο δεύτερο 45λέπτο όμως οι κιτρινόμαυροι με δύο εκτελέσεις φάουλ μέσα σε έντεκα λεπτά, το πρώτο από τον Ιτούρμπε και το δεύτερο από τον Πάλμα κατάφεραν να ισοφαρίσουν αρχικά και εν συνεχεία να φτάσουν στην ανατροπή.

Ρόλο στην ανατροπή έπαιξε και η είσοδος του Ιτούρμπε στο ματς αντί του Ροντρίγκες ο οποίος στο ντεμπούτο του έδειξε πως ακόμα θέλει δουλειά. Ο Άρης έφερε το ματς στα ίσια στο 52′ όταν ο Ευαγγέλου έδειξε έμμεσο φάουλ σε διώξιμο του Τσάπρα με τον Μάρκοβιτς να παίζει τη μπάλα με τα χέρια. Ο Ιτούρμπε δέχτηκε την πάσα από τον Πάλμα, το τείχος άνοιξε, και ο Παραγουανός ισοφάρισε σε 1-1. Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει έμμεσο καθώς θεώρησαν πως δεν υπήρχε διώξιμο αλλά κακή απομάκρυνση της μπάλας.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Λούις Πάλμα εκτέλεσε απευθείας, την ώρα που όλοι περίμεναν σέντρα, ένα φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας του Μάρκοβιτς. Ένα γκολ το οποίο δεν χάρηκε όσο έπρεπε γιατί λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Λεβαδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Κωνσταντινίδης (78′ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Μεχία, Σκβάρκα (64′ Λούα Λούα), Βρακάς (66′ Γιαννιώτης), Τσιριγώτης (64′ Μουτίνιο), Δούμτσιος (78′ Πέτρε).

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο (73′ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (73΄Μαζικού), Νταμπό, Γκαρθία, Ροντρίγκες (46′ Ιτούρμπε), Καμάτσο, Πάλμα (81′ Μαρμαρίδης), Γκρέι (78′ Ντουκουρέ).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE