Κι άλλος Κορεάτης Χουάνγκ (Ουί Τζο μετά τον Ιν Μπέομ) | δυνατός σέντερ φορ της Μπορντό (vid)

Share on:

Ξεκάθαρη προτεραιότητα είναι η απόκτηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ για την ενίσχυση της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Με τις πληροφορίες να θέλουν το θέμα να είναι ιδιαίτερα προχωρημένο με τους πρωταθλητές να αισιοδοξούν πως μπορούν σύντομα να έχουν happy end σε αυτή τη σπουδαία μεταγραφική υπόθεση. Ο έτερος Χουάνγκ που ήδη φοράει τα ερυθρόλευκα είναι αλήθεια πως έχει βάλει το χεράκι του στην υπόθεση με τον Κορεάτη επιθετικό της Μπορντό να πλησιάζει όλο και περισσότερο στο λιμάνι. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχουν εξετάσει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών (μόλις πριν λίγο στη Γαλλία έγραψαν για τον Καναγκό) όμως ο Χουάνγκ ειναι ο εκλεκτός και υπάρχει πίστη πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξέχωρα από την υπόθεση του Χουάνγκ περιμένει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και σε θέσεις κλειδιά όπως στο κέντρο (ορθάνοικτη η υπόθεση του Ρέτσου) και στα άκρα της άμυνας (ιδανικά αν παίζει και στις δύο πλευρές) αλλά και στα άκρα της επίθεσης με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να κοιτάνε δύο-τρεις πολύ δυνατές περιπτώσεις, παικτών που είναι δεδομένο πως θα προσφέρουν αυτό το «κάτι παραπάνω» που χρειάζεται η ομάδα στις πτέρυγες.

Βασικό μέλημα των πρωταθλητών αποτελεί βεβαίως και το ξεκαθάρισμα στο ήδη υπάρχον υλικό με ποδοσφαιριστές που εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο. Και παρότι είναι «κομμένοι» δεν δείχνουν και ιδιαίτερη «κάψα» να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και «κάθονται» πάνω στα «βαριά» συμβόλαια τους.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE