Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 | «Χαμένοι» οι γηπεδούχοι, έμειναν δίχως νίκη

Share on:

Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν από ένα ημίχρονο στη Νεάπολη και έφυγαν με τον βαθμό από τη Νεάπολη. Λοβέρα και Άοσμαν έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Νικαιώτες, όμως ο Εραμούσπε με δύο εύστοχα πέναλτι χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και πέτυχε δύο υπέροχα γκολ με τον Λοβέρα στο 27′ και τον Άοσμαν στο 31′. Ο ΠΑΣ έφερε το ματς στα ίσια στο δεύτερο μέρος, χάρη στις δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Εραμούσπε στο 55′ και το 85′. Ο Αργεντινός στόπερ του ΠΑΣ είχε και δοκάρι στο 36ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ιωνικό να είναι ανώτερος στο πρώτο μέρος και τον ΠΑΣ να ισορροπεί στο δεύτερο. Οι δύο ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με τον Ιωνικό να φτάνει τους τρεις βαθμούς και την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει τρεις περισσότερους.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μυγάς, Ρομαό, Λοβέρα (85′ Μεντόσα), Φαντιγκά, Άοσμαν (80′ Μάσας), Κάνιας, Ελευθεριάδης (59′ Σεμπά), Μαντζής.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46′ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75′ Μορέιρα), Εραμούσπε, Ριένστρα (46′ Τζήμας), Μπαλάν.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE