Η δούκισσα Κέιτ Μίντλεντον έδωσε το τρόπαιο στον Τζόκοβιτς κι αυτός στον… γιό της Τζορτζ (vid)

Share on:

Από τα χέρια της δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλεντον, συζύγου πρίγκιπα Ουίλιαμ πήρε το τρόπαιο στο Wimbledon ο Νόβακ Τζόκοβιτς (3-1 τον Νικ Κύργιο) και το έδωσε στον πρωτότοκο γιο τους Τζορτζ.

Ο Σέρβος σταρ έφτασε στο Wimbledon τους 21 τίτλους σε Γκραν Σλαμ, καθώς επικράτησε στον τελικό του μονού Ανδρών με 3-1 του Ελληνοαυστραλού Νικ Κύργιου. Μάλιστα, ο «Νόλε» πήρε το βραβείο του από τα χέρια της Κέιτ Μίντλετον, η οποία έκλεψε την παράσταση -έστω και για λίγο- από τους πρωταγωνιστές κατά τη διάρκεια της απονομής.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, που παρακολούθησε το ματς με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρωτότοκο γιο τους, πρίγκιπα Τζορτζ, μπήκε στο κορτ μετά το τέλος της αναμέτρησης και πήγε δίπλα σε Τζόκοβιτς και Κύργιο, για να συμμετάσχει στην απονομή

Λίγο αργότερα, το πριγκιπικό ζεύγος και ο γιος τους περίμεναν τον Τζόκοβιτς για να τον συγχαρούν, μετά την απονομή. Ο «Νόλε», αφού τους χαιρέτησε, έδωσε στον γιο του πριγκιπικού ζεύγους το τρόπαιο, με τον Ουίλιαμ να… προειδοποιεί τον μικρό: «Πρόσεχε μη σου πέσει».

Μετά, ο Νόλε αποθεώθηκε στο ξενοδοχείο που έμενε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE