ΕΟΚ | Νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ο Στέλιος Κουκουλεκίδης

Share on:

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ), με τον Στέλιο Κουκουλεκίδη να ορίζεται νέος πρόεδρος στην θέση του Χρήστου Χριστοδούλου, ενώ ο Νίκος Πιτσίλκας ορίστηκε και επισήμως ως ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ στην ανάπτυξη της διαιτησίας.

Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ. Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της, με τον παλαίμαχο διαιτητή να παίρνει την θέση του Χρήστου Χριστοδούλου, που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Στέλιου Κουκουλεκίδη “έπαιζε” από την στιγμή που παραιτήθηκε ο Χρήστος Χριστοδούλου, παίρνοντας τελικά το χρίσμα. Μέχρι πρότεινος, ο Στέλιος Κουκουλεκίδης ήταν παρατηρητής διαιτησίας.

Παράλληλα, η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι – όπως αναμενόταν – ο Νίκος Πιτσίλκας ορίστηκε ως ειδικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη της διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την σύνθεση της νέας ΚΕΔ:

“Η σύνθεση της ΚΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 είναι η εξής:

Στέλιος Κουκουλεκίδης (πρόεδρος)

Κώστας Μουζάκης

Κώστας Μουζάκης

Δημήτρης Μπήτης

Ανδρέας Μαγγανάς

Χρυσόστομος Σχινάς

Ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας είναι ο Νίκος Πιτσίλκας, με αρμοδιότητες τις διεθνείς σχέσεις που αφορούν τη διαιτησία (ΕΟΚ – FIBA κλπ.), τις σχέσεις με την ΟΔΚΕ και τους τοπικούς συνδέσμους καθώς και τη συνεργασία της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ / Εθνικό καθηγητή για τα ζητήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των διαιτητών.”

Πηγή : Sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE