Εθνική Ελλάδας | Φίλικο με την Μάλτα σήμερα στις 19:00

Share on:

Η Εθνική Ελλάδας ταξίδεψε στη Μάλτα, όπου και θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (17/11) την εθνική ομάδα σ’ ένα φιλικό, που ο Γκουστάβο Πογέτ θα κάνει δοκιμές.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται από την Τετάρτη (16/11) στην Βαλέτα, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάλτα (17/11, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD) στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που θα δώσει τον Νοέμβριο.

Ο Γκουστάβο Πογέρ κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές , αφήνοντας εκτός αποστολής μεταξύ άλλων τους Βλαχοδήμο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα, Μπάλντοκ και Γιακουμάκη (ήταν στις προηγούμενες κλήσεις του για τα ματς του Nations League), ενώ ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος, είναι μέσα στα νέα πρόσωπα στην αποστολή της “γαλανόλευκης”, αφού είχε να βρεθεί σε αποστολή εδώ και 14 μήνες.

Η γαλανόλευκη θα δώσει ένα φιλικό δοκιμών, κάτι που τόνισε κι ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αναφέροντας ότι πρέπει να δώσει ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στις προηγούμενες κλήσεις, καθώς υπήρχαν ομάδες που δεν επέτρεψαν στους παίκτες τους να βρεθούν στην Εθνική.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Μπάρκας, Αθανασιάδης, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας.

Πηγή : Sport24.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE