Γκραν – πρι, Γαλλίας | Pole position ο Λεκλέρ με την βοήθεια του ομόσταλου Σάινθ (vid)

Share on:

Με τον Κάρλος Σάινθ να του δίνει την απαραίτητη βοήθεια ο Σαρλ Λεκλέρ με Ferrari πήρε σπουδαία pole στην Γαλλία, αφήνοντας πίσω του τις δύο Red Bull.

Ο Ισπανός αν και είχε ποινή και θα ξεκινήσει 19ος αύριο στην Γαλλία, έφτασε μέχρι το Q3 και έδωσε την βοήθειά του στον ομόσταυλό του της Ferrari Σαρλ Λεκλέρκ για να πάρει μία σπουδαία pole στο Πολ Ρικάρντ.

O Μονεγάσκος Λεκλέρ πανηγυρίζει ακόμα μία pole για φέτος στα +3 δέκατα από τον 2ο Φερστάπεν που μαζί με τον Πέρεζ έκλεισαν την τριάδα για τον αυριανό αγώνα, αν και ο Ολλανδός έδειξε πως η διαφορά μεταξύ των δύο δεν είναι τόσο μεγάλη.

Τέταρτος ήταν ο αρκετά σταθερός τελευταία Λιούις Χάμιλτον που πήρε όσα είχε να του δώσει το μονοθέσιο της Mercedes, αφήνοντας στην 6η θέση τον team mate του Τζορτζ Ράσελ, πίσω από τον τρομερό Λάντο Νόρις.

Την δεκάδα συμπλήρωνουν οι Αλόνσο, Τσουνόντα, Ρικιάρντο και Οκόν (με τους δύο τελευταίους να παίρνουν τις θέσεις των Σάινθ και Μάγκνουσεν). 

Έτσι ο Λεκλέρκ θα είναι αύριο στην pole ξανά βέβαια τελευταία αυτό δεν του πηγαίνει καλά, θα καταφέρει ο Μονεγάσκος να το αλλάξει; 

https://www.youtube.com/watch?v=8SKYJ6pTonM

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE