Γκολ με την Ίντερ ο 17χρονος Αλεξίου στο 1-1 με την Μίλαν | Είχε αποκτηθεί από τον Ατρόμητο με 350.000 ευρώ (vid)

Share on:

Ο 17χρονος σέντερ μπακ σκόραρε για πρώτη φορά στην Ιταλία και μάλιστα στο κλασικό ντέρμπι του Μιλάνου.

Ο Χρήστος Αλεξίου εξακολουθεί να κάνει βήματα προόδου στην Ιταλία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ίντερ και μάλιστα εναντίον της πιο σημαντικής αντιπάλου για έναν παίκτη των «νερατζούρι». Στο ντέρμπι της Κ18 εναντίον της Μίλαν, ο Έλληνας σέντερ μπακ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με προβολή από κοντά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα και το πανηγύρισε… δεόντως, όπως φαίνεται και στο video με τα highlights του αγώνα, που έληξε 1-1.

Ο Αλεξίου που αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο έναντι 350.000 ευρώ, είναι βασικό στέλεχος της Κ18 της Ίντερ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου της, ισόβαθμη με τη Μίλαν. Ο 17χρονος έχει αγωνιστεί και στους 7 πρώτους αγώνες, καταγράφοντας έξι 90λεπτες συμμετοχές, ενώ εναντίον της Αταλάντα τον Οκτώβριο είχε μπει ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο.

Αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει τα σκαλοπάτια και επόμενος «σταθμός» είναι το πρωτάθλημα Νέων, η Primavera. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Gazzetta με τα κορυφαία 20 ταλέντα κάτω των 18 ετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Κ19 που το Μάρτιο θα συμμετάσχει στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE