Γιοβάνοβιτς | 8 μέρες άδεια για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Share on:

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν οκτώ μέρες άδεια για να ξεκουραστούν καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Παναθηναϊκού με το τριφύλλι να νικάει τον Ατρόμητο με 2-0 και να πραγματοποιεί την 12η νίκη σε 13 παιχνίδια ενώ είδε τη διαφορά μετά το ισόπαλο 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να ανεβαίνει και άλλο από τους διώκτες του.

Πλέον οι παίκτες του τριφυλλιού έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν με εξαίρεση τους διεθνείς του Παναθηναϊκού οι οποίοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα φιλικά των Εθνικών τους ομάδων.

Οι “πράσινοι” θα έχουν άδεια μιας εβδομάδας και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ενώ μια εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, θα αναχωρήσουν για την Πάφο, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 7 ή 8 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας μία δεύτερη (χειμερινή) προετοιμασία 10 ημερών.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο οι πράσινοι θα δώσουν 2-3 φιλικά με αντιπάλους ομάδες από την Κύπρο τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει και θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE