Βγήκαν τα «μεγάλα μαχαίρια» Μαρινάκη και Μπαλτάκου, «ναι» στην παραμονή Κλάτενμπεργκ η Super League 1!

Share on:

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα ήταν παρελθόν, ξαφνικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε θέμα εκτός ημερησίας για την παραμονή του και πήρε 11 ψήφους στις 14. Διαφώνησε ανοικτά η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κράτησε ουδέτερη στάση και ο Βόλος δήλωσε «απών».

Το ζητούμενο είναι τώρα τι θα κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, που έχει ήδη προαναγγείλει την απόλυση του Άγγλου αρχιδιαιτητή. Ειδικά, μάλιστα, όταν ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε για παροχή υπηρεσιών με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Θα επιμείνει ο Μπαλτάκος στην απόφασή του, ότι τον θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων;

Για τους κατέχοντες τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα είναι το σίγουρο. Ότι βγήκαν τα «μεγάλα μαχαίρια» μεταξύ του Μπαλτάκου και του Μαρινάκη.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός εκφράστηκαν θετικά για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ενώ η μοναδική ομάδα που διαφώνησε σφόδρα ήταν η ΑΕΚ: «Κάνει τουρισμό μεταξύ Ακρόπολης και Πυραμίδων», ήταν η θέση που ακούστηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του εξήγησε ότι το θέμα είναι εκτός ημερήσιας διάταξης και το ΔΣ της Λίγκας είναι αναρμόδιο να αποφασίσει. «Μπορούμε να προτείνουμε αλλά όχι να αποφασίσουμε», τόνισε η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά που δεν τάχθηκε υπέρ ή κατά απλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Από εκεί και πέρα ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Παναιτωλικός τάχθηκαν υπέρ του Κλάτενμπεργκ ενώ ο Βόλος ήταν απών.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE