Αυτοεξευτελισμός και του ελληνικού Τύπου η «είδηση» στα ζόμπι του internet, ότι ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα… γεννητικά του όργανα

Share on:

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αυτοεξευτελισμό του παγκόσμιου Τύπου, μαζί και του ελληνικού, που προβάλουν το ευτελές, το ασήμαντο, το τίποτα, προκειμένου για μερικά «κλικ».

Ξέρετε τι «παίζει από χτες στον παγκόσμιο Τύπο; Ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα!

Υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτόν τον κόσμο που να ενδιαφέρεται για τα γεννητικά όργανα του Ρονάλντο; Προφανώς και όχι. Όμως, ο παγκόσμιος Τύπος, που μεγιστοποιεί το ελάχιστο και ελαχιστοποιεί το μέγιστο, το κατάφερε και αυτό, να προστρέξουν οι χρήστες για να διαβάσουν μία είδηση που δεν τους ενδιαφέρει.

Σε μια εποχή όπου τα social media μετατρέπουν τους χρήστες αργά, αλλά σταδιακά σε ζόμπι και σε χαβαλέδες, αποσπώντας το μυαλό τους από τα πραγματικά προβλήματα, που είναι η ανεργία, η επαπειλούμενη επισιτιστική κρίση, ο πόλεμος, η κλιματική αλλαγή, ο ηλεκτρονικός Τύπος τους σπρώχνει στα… γεννητικά όργανα του Ρονάλντο και στις ερωτικές περιπέτειες των απνευματίκ της trash δημοσιογραφίας. Πάντως… φωτογραφίες δεν δημοσιεύτηκαν. Κάτι είναι κι αυτό.

Δείτε, τι λέει το «ρεπορτάζ» της πνευματικής παράλυσης των χρηστών

Σε μια αρκετά περίεργη και όχι τόσο γνωστή θεραπεία φέρεται να προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «La Razon», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ λέγεται ότι έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα!

Το «πείραγμα» έχει καθαρά αισθητικό στόχο για να βελτιώσουν την εικόνα του σημείου, ενώ μάλιστα ο γιατρός Esteban Sarmentero, μίλησε στο Radio «MARCA», προκειμένου να εξηγήσει για το τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο. Πρόκειται για μερικές μικρές ενέσεις κι όχι για επέμβαση ενώ να ξεκαθαρίσουμε πως δεν βλάπτουν», δήλωσε.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE