Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3 | Για το θέαμα

Share on:

Το προβάδισμα για την (άτυπη) πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα των play outs απέκτησε ο ΟΦΗ, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη (3-2) κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πέντε γκολ, πολύ καλό ρυθμό κι όμορφο θέαμα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καθαρά για το γόητρο και έχοντας ως στόχο την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Με το «καλησπέρα» ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Ο Ντίκο πάσαρε στον Ντιουσέ που πάτησε στην περιοχή και με σουτ βρήκε δίχτυα (0-1).

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να «απαντήσει» στο γκολ των φιλοξενούμενων κι είχε ένα καλό σουτ του Γκονζάλεθ που πέρασε λίγο πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι στο 14΄.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Περιστερίου ήρθε δύο λεπτά αργότερα (16΄). Έπειτα από σέντρα του Κλωναρίδη η μπάλα βρήκε το χέρι του Διαμαντή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο Ρομπάιγ κέρδισε από τα 11 μέτρα τον Μανδά κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Non stop τα γκολ!

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και χωρίς σκοπιμότητες και με τα γκολ να΄χουν την τιμητική τους. 

Στο 26΄ο ΟΦΗ πήρε ξανά το τιμόνι του παιχνιδιού στα χέρια του, έπειτα από γκολ – «δώρο» των γηπεδούχων. Ο Γιαννιώτης πάσαρε στον Έρλινγκμαρκ που είχε γυρίσει πλάτη και δεν έβλεπε, ο Μεγιάδο έκλεψε την μπάλα και με πλασέ βρήκε στόχο (1-2).

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε ξανά το σκορ (2-2) στο 36΄. Ο Γκονζάλεθ έκανε το γύρισμα, ο Βούρος έβαλε το πόδι του κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-2).

Και στο ξεκίνημα του β΄ημίχρονου το ματς είχε γρήγορο ρυθμό. Στο 62΄ο Κλωναρίδης έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο πορτιέρο του ΟΦΗ.  

Προβάδισμα (ξανά) ο ΟΦΗ (2-3)

Στο 65΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τρίτο γκολ. Ο Λάρσον σέντραρε από τα δεξιά και ο αφύλαχτος Ντίκο με κεφαλιά εκτέλεσε τον Γιαννιώτη (2-3).

Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 74΄ να πετύχει τέταρτο τέρμα και να ρίξει επί της ουσίας πρόωρους τίτλους τέλους στο ματς.

Διαγώνιο σουτ του Ντίκο μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Γιαννιώτης, ενώ στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Λάρσον έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι ο ΟΦΗ έφτασε τους 37 (στο +3 από τον Ατρόμητο που έμεινε στους 34) κι απολαμβάνει τη…μοναξιά της 7ης θέσης στη βαθμολογία και την (άτυπη) πρωτιά στο μίνι πρωτάθλημα των play outs.

Ο διαιτητής Τζοβάρας (Φθιώτιδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαυρομμάτη, Μπάκιτς, Λάρσον, Καμαρά, Μεγιάδο. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλεθ (83΄Οικονομίδης), Καμαρά (90΄Κιάρτανσον), Έρλινγκμαρκ (72΄Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (90΄Τζοβάρας), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (72΄Τζαβίδας).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Ντιουσέ (83΄Περέα), Τοράρινσον, Λάρσον (90΄Μαρινάκης), Ντίκο (76΄Μοσκέρα), Μπάκιτς (76΄Νέιρα), Φελίπε (89΄Γκρόνινγκ).


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE