Αστέρας Τρ. – Λαμία 0-0 | Από έναν βαθμό | Όλα καλά…

Share on:

Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα με τον βαθμό που μοιράστηκαν να είναι… μαξιλαράκι ασφαλείας για τους Αρκάδες και πολύτιμος για τους Φθιώτες που παρέμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Έναν ακόμα σπουδαίο βαθμό πήρε η Λαμία στην προσπάθεια που κάνει να κερδίσει την παραμονή της στη Super League. Οι Φθιώτες με το 0-0 στην Τρίπολη παρέμειναν – έστω και με μικρή απόσταση – πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εξακολουθούν να έχουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης που συνεχίζει να απογοητεύει με τον βαθμό αυτό επί της ουσίας φαίνεται να ξεμπλέκει από τα δύσκολα, έχοντας αέρα έξι βαθμών από τον Λεβαδειακό και πέντε από τον Ιωνικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας, ωστόσο, δυσκολεύτηκαν αρκετά – κυρίως – στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσουν την εστία του Κοσέλεφ.

ADVERTISING

Η Λαμία που είχε πιο αμυντικές βλέψεις έκλεισε τους χώρους και προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Παρόλα αυτά οι Φθιώτες ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι με τον Μεντίνα να έχει δοκάρι στο 71′, ενώ ο Μπαράλες σε όλες τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν κατάφερε να βρει τον στόχο.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει… γλυκιά γεύση και στις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα, Ρεγκίς, Μπαρτόλο (78′ Σίτο), Μπαράλες (91′ Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαρτίνεθ (68′ Στάνκο), Σιμόν, Σλίβκα (87′ Μπεχαράνο), Τζανδάρης (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Νούνιες (87′ Τσούκαλος), Μεντίνα, Βέργος (20′ Μανούσος).

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE