ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 | Το τελευταίο ματς στο… νοίκι, την Κυριακή στο σπίτι της «Αγιά-Σοφιά – OPAP Arena» (vid)

Share on:

Επιστροφή στις νίκες και στα χαμόγελα για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 1.

Έτσι, αφενός έδειξε σημάδια αντίδρασης μετά το «κάζο» (0-1) με τον Βόλο, στρέφοντας πλέον την προσοχή της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/9). Αφετέρου, έκλεισε με «τρίποντο» την… ξενιτιά 19 χρόνων, καθώς από το επόμενος εντός (κόντρα στον Ιωνικό) επιστρέφει στη φυσική της έδρα, την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»!

Οι «κιτρινόμαυροι» -τους οποίους ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε με αλλαγή συστήματος (4-2-3-1)- δυσκολεύτηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι στο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του αντιπάλου.

Ωστόσο, ο Πινέδα έδωσε τη λύση με σουτάρα στο 39′ -φάση που ξεκίνησε από το δυνατό χαρτί του «δικεφάλου», πρέσινγκ και κλέψιμο ψηλά, εν προκειμένω από τον Γιόνσον- με τον Άμραμπατ να καθαρίζει στο 87′. Μάλιστα, ο Μαροκινός άσος έτρεξε να αφιερώσει το γκολ στον προπονητή του. Ντεμπούτο Ελίασον (πέρασε ως αλλαγή) για την ΑΕΚ, η οποία έφτασε τους έξι βαθμούς (4η θέση).

Ο ΠΑΣ -πέρα από την καλή του αμυντική λειτουργία- δημιούργησε και κινδύνους στην ΑΕΚ, έχοντας ως κύριο εκφραστή τους τον Ροσέρο. Παρόλα αυτά, δεν πήρε κάτι από τον αγώνα μένοντας με έναν πόντο.


ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμάνσκι (70′ Ελίασον), Γιόνσον – Γκατσίνοβιτς (70′ Μάνταλος), Πινέδα (83′ Μοχαμάντι), Τσούμπερ (77′ Άμραμπατ)- Αραούχο (70′ Γκαρσία).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μήτογλου, Μουστακόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος – Καραχάλιος – Μπιλμπάο, Λιάσος (56′ Ριένστρα) – Μέντες (46′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (77′ Σταματελόπουλος).

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Αθανασίου, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Φοφανά, Τζάβος.

Διαιτητής: Μανούχος

https://www.youtube.com/watch?v=8YNAx3R5w4w

Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE