ΑΕΚ | Ευχές της Original στον Ελίασον

Share on:

Και ο Αστέρας Τρίπολης στο πλάι του Σουηδού εξτρέμ.

Ο μεγάλος άτυχος του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την ΑΕΚ ήταν ο Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός εξτρέμ υπέστη κάταγμα περόνης και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο Σουηδός εξτρέμ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου τη Δευτέρα (7/11) για να γίνει η επέμβαση αποκατάστασης. Η Original του έστειλε μία ανθοδέσμη και του ευχήθηκε περαστικά.

Το μήνυμα των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ: «Νίκλας η συνεισφορά του μέχρι στιγμής στη σεζόν είναι τεράστια. Ελπίζουμε να αναρρώσεις γρήγορα, έτσι ώστε να επιστρέψεις στο γήπεδο και να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα. Τις καλύτερες ευχές από ολόκληρη την οικογένεια της Original 21».

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρας Τρίπολης θέλησε επίσης να ευχηθεί στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Μέσω των social media ανέφερε το εξής: «Νίκλας, ευχόμαστε περαστικά, δύναμη και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Τέλος, ο «θύτης» του συγκεκριμένου περιστατικού, Ζουκάνοβιτς, είχε αυτές τις μέρες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ελίασον. Ο Βόσνιος αμυντικός θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για το σκληρό του μαρκάρισμα και να ευχηθεί στον εξτρέμ της ΑΕΚ ταχεία ανάρρωση.

Πηγή : a-sports.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE