Ήττα του κράτους και των ΠΑΕ για τους «χαϊδεμένους» χούλιγκαν | Στη Ν. Υόρκη ο τελικός του κυπέλλου;

Share on:

Η πιθανότητα ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας να γίνεται σε επαρχιακά γήπεδα ή ακόμα και στο εξωτερικό, όπως στην Ν. Υόρκη, συζητήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, παρόντος του προέδρου της Super League 1 Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου μπορεί να ακούγεται συναισθηματικά καλή, για τον Ελληνισμό της διασποράς, αλλά στην ουσία είναι μία παραδοχή της ανεπάρκειας της ΕΠΟ χρόνια ολόκληρα να διοργανώσει έναν τελικό της προκοπής, χωρίς επεισόδια στην κερκίδα.

Αν περάσει αυτή η πρόταση θα πρόκειται για μία ήττα του ίδιου του κράτους απέναντι στην «λαίλαπα» των χούλιγκαν, που κανένας δεν θέλει ή δεν μπορεί να ελέγξει. Ούτε το κράτος, ούτε οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου και σε πόλεις της περιφέρειας, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, στις οποίες ζει μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μάλιστα, πρότεινε να εξεταστεί η πιθανότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE