Ήρθε το τέλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! | Τον αφήνει στον πάγκο ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Share on:

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ που είναι -και θα είναι- αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, έβγαλε στη σέντρα τον 37αχρονο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έφυγε πριν το φινάλε του φιλικού ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο κι ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η κίνησή του ήταν απαράδεκτη!

Θυμίζουμε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαμψε διά της απουσίας του από το καλοκαιρινό τουρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Ασία και Αυστραλία, επέστρεψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι άλλαξε γνώμη και θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αφού είναι δεδομένο ότι θέλει να πάει κάπου, όπου θα αγωνίζεται στο Champions League.

Ο Ολλανδός προπονητής, πάντως, δεν δείχνει να μασάει από όλα αυτά, αλλά ούτε, φυσικά και από το γεγονός ότι απέναντί του έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ρωτήθηκε, λοιπόν, για το συγκεκριμένο γεγονός, της… φυγής, και απάντησε: «Σίγουρα, δεν το συγχωρώ. Αυτό είναι απαράδεκτο. Για όλους. Είμαστε ομάδα και πρέπει να μείνεις μέχρι το τέλος»!

Μένει να δούμε τώρα αν θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, που λένε ότι ο Τεν Χαγκ θα τιμωρήσει τον Ρονάλντο, αφήνοντάς τον στον πάγκο στην πρεμιέρα της Premier League, στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (07/08) με την Μπράιτον.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE