Έρικ Πάσκαλ | Ο άνθρωπος που κάρφωσε… στα μούτρα του Γιάννη, στόχος του Παναθηναϊκού

Share on:

Ο στόχος του Παναθηναϊκού, Έρικ Πάσκαλ, είναι γνωστός στο ΝΒΑ για την «εκρηκτικότητα» που διαθέτει στο παιχνίδι του και ένα κάρφωμα «πάνω» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε γίνει viral πριν από λίγους μήνες.

Ο 26χρονος φόργουορντ αποτελεί το μεγάλο «θέλω» των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προσπαθούν να… πυροδοτήσουν μια «βόμβα» και να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τον σχεδιασμό του ρόστερ του Ράντονιτς.

Πρόκειται για μια υπόθεση που δεν έχει «κλείσει» ακόμα, όμως στο «πράσινο στρατόπεδο» γίνεται η μέγιστη προσπάθεια, ώστε να υπάρξει happy end.

«Είναι εξαιρετικός στα τελειώματα γύρω από το καλάθι και μπορεί να σκοράρει και με τα δύο χέρια. Όταν η αντίπαλη άμυνα καταρρέει, μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση να δώσει πάσα στον ελεύθερο συμπαίκτη. Είναι “εκρηκτικός”. Το άλμα του είναι εντυπωσιακό», αναφέρει η ιστοσελίδα «NBAdraft.net», στο scouting report του που είχε παρουσιάσει πριν από το draft του 2019 και μας βάζει στο… κλίμα για το επιβλητικό παιχνίδι του.

Ο Πάσκαλ, που μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των rookies τη σεζόν 2019-2020, έχει ύψος 1,98μ. και ζυγίζει 116 κιλά, όμως από τα κολεγιακά του χρόνια διακρίθηκε για την… εκρηκτικότητά του και το πόσο εύκολα τελειώνει τις φάσεις κοντά στο καλάθι με εντυπωσιακά καρφώματα.

Ένα τέτοιο έκανε και στις αρχές της προηγούμενης σεζόν απέναντι στον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Πάσκαλ δεν φοβήθηκε την παρουσία του ασύλληπτου Έλληνα σταρ στη ρακέτα, σηκώθηκε και κάρφωσε «πάνω» του, σε μια φάση που έγινε viral.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE