Ένας «άντρακλας» στην Αργεντινή | Χτύπησε γυναίκα διαιτητή και την έστειλε στο νοσοκομείο (vid)

Share on:

Εικόνες ντροπής έρχονται από τοπικό πρωτάθλημα της Αργεντινής όπου ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε γυναίκα διαιτητή και την έστειλε στο νοσοκομείο

Τα περιστατικά βίας στους αγωνιστικούς χώρους κ όχι μόνο, υπάρχουν δυστυχώς ακόμα και σήμερα, στα 2022. Μια τέτοια καταγγελία λοιπόν έρχεται από την Αργεντινή και τον αγώνα Γκαρμένσε -Ντεπορτίβο Ιντεπεντένσια για το τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες.

Η 30χρονη διαιτητής Ντάλμα Κορτάδι, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα δύο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων για διαμαρτυρία και τότε δέχτηκε βίαια και σοκαριστική επίθεση ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Ο υπεύθυνος της πράξης αυτής, Κριστιάν Τιρόνε συνελήφθη και η ομάδα του αφού καταδίκασε το περιστατικό τάχθηκε στο πλευρό της άτυχης γυναίκας.

Η Κορτάδι μετά τις εξετάσεις της έδωσε συνέντευξη στην «Ole», όπου μίλησε για το περιστατικό:

«Χτυπήθηκα στο κεφάλι, τα χέρια και πονούσα πολύ. Ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, έκανα αξονική για να δουν ότι δεν έχω κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση στην αστυνομία.

Αυτό που έγινε εκτός όλων των άλλων με πλήττει και επαγγελματικά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και ζω από αυτό. Το ματς ήταν ήρεμο μέχρι εκείνα τα λεπτά και τίποτα δεν δικαιολογεί ότι θα αντιδρούσε έτσι. Θα συζητήσουμε με την οικογένειά μου τα επόμενα βήματα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Δεν έχει να κάνει με το φύλο, είμαστε άνθρωποι που πάμε στη δουλειά μας και βγάζουμε το ψωμί μας έτσι. Ο δράστης πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Πρέπει να τον πετάξουν για πάντα από το ποδόσφαιρο. Να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά σε καμία ομάδα. Είναι ένας βίαιος άνθρωπος και πρέπει να είναι έτσι και στη ζωή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντιδρά έτσι και κανένας δεν αξίζει τέτοια επίθεση».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE