Άρης – Λεβαδειακός 3-0 | Ωραία ομάδα, κανένας Ελληνας, όμως…

Share on:

Με το… δεξί στη Super League 1 και ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 3-0 φιλοξενώντας τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας στην βασική ενδεκάδα και ο μόνος που πήρε 8 λεπτά συμμετοχής ήταν ο Χατζηιωάννου

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Θεσσαλονικείς οι Μανσίνι και Γκρέι. Ο πρώτος με δύο υπέροχα τέρματα (12′ και 45’+2′) και ο δεύτερος με δουλειά στο δημιουργικό παιχνίδι (είχε και την ασίστ στο 1-0) και γκολ στο 68′.

Εξαιρετικό πρόσωπο από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να τους αδικεί βάσει ευκαιριών. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέβασε ρυθμούς η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, σφραγίζοντας το «τρίποντο».

Το ντεμπούτο του με τους «κίτρινους» πραγματοποίησε ο Ζερβίνιο, ο οποίος πέρασε στο 74′ γνωρίζοντας την αποθέωση.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82′ Μαζικού) – Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46′ Ντιόπ), Καμάτσο (46′ Μανού Γκαρθία) – Πάλμα (74′ Ζερβίνιο), Γκρέι (82′ Χατζηιωάννου).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Ματέο Γκαρσία, Τανούλης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος – Μπελμόντ (58′ Λούα Λούα), Μεχία – Βρακάς (76′ Βουτσάς), Συμελίδης (76′ Ρεγκίς), Μουτίνιο (63′ Νίκας) – Δούμτσιος.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Λιάγκας, Μπάχανακ, Μπαρμπόσα.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE