Άρης – Λαμία 5-0 | «Σιδηρόπουλε, είσαι το σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Share on:

Σφοδρή επίθεση κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Λαμία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

! Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα διαμαρτύρεται για πολλές φάσεις, με βασικότερη την απευθείας αποβολή του Μπεχαράνο για διαμαρτυρία.

«Σιδηρόπουλε είσαι το σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου…», ήταν χαρακτηριστικά η τοποθέτηση των Φθιωτών για τον Έλληνα διαιτητή, συνοδεύοντας μάλιστα την ανακοίνωση-ενημέρωση με μια κατάμαυρη φωτογραφία.

Μαγικός Πάλμα, επανέφερε τον Άρη στον δρόμο των επιτυχιών! Με τον μεσοεπιθετικό από τις Ονδούρες να κάνει απίθανη εμφάνιση, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και μοιράζοντας μία ασίστ, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Λαμίας, η οποία έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 20ο λεπτό.

Φέρεται να έβρισε τον Σιδηρόπουλο και γι’ αυτό αποβλήθηκε ο Μπεχαράνο, με τους φιλοξενούμενους να… καταρρέουν από τη στιγμή που έμειναν με ποδοσφαιριστή λιγότερο αλλά να φωνάζουν, μέσω ανακοίνωσης, για τη διαιτησία. Ο Φαμπιάνο είχε ανοίξει το σκορ, ο Πάλμα πήρε τη σκυτάλη με χατ-τρικ και ο Γκρέι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Στους 18 βαθμούς ανέβηκε ο Άρης που κλείνει τον πρώτο γύρο την Κυριακή στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, στους εννιά έμεινε η Λαμία που παίζει εντός έδρας (την ίδια ημέρα) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η σφυρίχτρα: Φωνάζουν στη Λαμία για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, έχοντας βγάλει και ανακοίνωση. Κύριος λόγος γι’ αυτό, η αποβολή του Μπεχαράνο! Αν έβρισε τον διαιτητή, τότε σωστά αποβλήθηκε, ωστόσο ελέγχεται το φάουλ που έχει δώσει νωρίτερα στον χαφ της ομάδας και από εκεί προέρχεται το… ντου που έκανε στον διαιτητή, χωρίς αυτό να τον δικαιολογεί. Φώναξε για φάουλ του Πίρσμαν στον Τσιλούλη η Λαμία επίσης στο τρίτο γκολ, αλλά μάλλον δεν υπάρχει κάτι.

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Εμπακατά, Ετέμπο (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65’ Ντιόπ), Μανού Γκαρθία, Μαντσίνι (65’ Γκρέι), Πάλμα (85’ Νταμπό), Ζερβινιό (65’ Καμάτσο).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Ατζέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Σλίβκα (74’ Καραμάνος), Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (46’ Νούνιες), Ασκόφσκι (46’ Τζανδάρης), Γιακουμάκης, Τσιλούλης.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE