Τραγωδία στο Ζεφύρι | Νεκρός 8χρονος εν μέσω πυροβολισμών

Share on:

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ Ρομά στο Ζεφύρι όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ένα αγόρι ηλικίας 8 ετών.Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, περίπου στις 6 το απόγευμα σημειώθηκε επεισόδιο στην οδό Μαρίνου Αντύπα μεταξύ μελών δύο οικογενειών Ρομά.

Πάνω στον καβγά βγήκαν τα όπλα και ένας από τους εμπλεκόμενους πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα. Τα σκάγια τραυμάτισαν το μικρό παιδί που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

Τα τραύματα ήταν σοβαρά και μετά από λίγο το 8χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή.Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα του παιδιού έχει υποδείξει δύο άτομα ως δράστες που έχουν τραπεί σε φυγή και αναζητούνται.Σημειώνεται πως στην περιοχή η κατάσταση είναι έκρυθμη και υπάρχουν φόβοι για επεισόδια για το λόγο αυτό στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά

“Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, εκφράζει τηνβαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για το τραγικό συμβάν στο Ζεφύρι, που κόστισε τη ζωή σε ένα 8χρονο παιδί.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE