Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας | Συλλήψεις τις επόμενες ώρες

Share on:

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, αναφορικά με το θρίλερ του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, αφού δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα και συλλήψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.Μέρα με τη μέρα, τα κομμάτια του παζλ της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα ελληνικά δεδομένα, ενώνονται, και, όπως αναφέρει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών “είμαστε στην τελική ευθεία”.

“Υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και τις επόμενες ημέρες θα λάμψει η αλήθεια”, σημειώνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.Αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γιατρών και του προσωπικού, εν συνεχεία θα κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται κατά ένα μέρος στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, που πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου 2022.”Όλη η Ελλάδα είναι παρά πόδας με την υπόθεση. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί. Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχέια και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα”, τόνισε σήμερα στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ιατροδικαστής Λέων: Τα κοινά ευρήματα στους θανάτους των παιδιών της Πάτρας

Για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους θανάτους των τριών μικρών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.Όπως τόνισε, τα ευρήματα από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις του τρίτου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα “ξεκλειδώσουν” την υπόθεση, σημειώνοντας ότι οι θάνατοι των δύο πρώτα κοριτσιών έχουν πολλά κοινά σημεία που συνδέονται με την έλλειψη οξυγόνου.

“Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τοξικολογικών και ιστολογικών, από το τρίτο παιδί. Η ιατροδικαστική διερεύνηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Εκτιμώ ότι ο έμπειρος ιατροδικαστής, όταν λάβει αυτά τα αποτελέσματα θα δώσει στους αρμόδιους φορείς, στο Ανθρωποκτονιών που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, μια πρώτη εκτίμηση αιτίας θανάτου και στη συνέχεια, μέσα σε 10 μέρες, θα έχει ολοκληρώσει την έκθεσή του”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στα ευρήματα από το πρώτο παιδί, ο κ. Λέων εξήγησε ότι ήταν σωστά, ωστόσο δεν ταιριάζουν με την αιτία θανάτου. “Οι συνάδελφοί μου κάνουν μια πολύ θαρραλέα προσπάθεια, γιατί εντόπισαν ότι η αιτία θανάτου έχει ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο δεν ταιριάζει ούτε με τι ιατρικό ιστορικό ούτε με τα ευρήματα και δημιούργησαν μια επιτροπή που καλείται να επαναξιολογήσει όλα τα ευρήματα -που ξαναλέω είναι σωστά- και να δώσει τις νέες αιτίες θανάτου με βάση αυτά τα ευρήματα και βέβαια τα νέα δεδομένα που δεν υπήρχαν όταν έγινε η νεκροτομή”, επισήμανε.

Πάτρα: Μαρτυρίες “φωτιά” για την απάθεια της μητέρας

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι σχολιάζουν και τονίζουν την απάθεια με την οποία αντιμετώπιζε την υγεία και τον θάνατο των παιδιών της, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, περιγράφοντας μέσα από τις μαρτυρίες τους μια μητέρα η οποία μόνο υπερπροστατευτική και συντετριμμένη δεν ήταν με όσα συνέβαιναν στα κοριτσάκια.Στις 21 Μαρτίου του 2021, το 6 μηνών βρέφος, η Ίριδα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατός της. Όπως έχει πει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτή και η αδερφή της βρήκαν το μωρό νεκρό στην κούνια του, όταν ξύπνησαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega “Live News”, γιατροί αναφέρουν αναφέρουν ότι μπροστά τους υπήρξε μία στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα “δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς”.Λίγες ώρες μετά, η 33χρονη έκανε και μία ανάρτηση στο Facebook γράφοντας: “Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου”. Όλα αυτά, ενώ όπως έχει πει η ίδια η μητέρα των κοριτσιών, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει…

Πηγή :thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE