Πολυχρονόπουλος | Να πάω φυλακή εάν αποδειχθεί ότι τζόγαρα τα λεφτά του «Άλλου Ανθρώπου»

Share on:

«Ο ”Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει» δήλωσε, μιλώντας στο Live News ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, τη στιγμή που οι αποκαλύψεις για τη σκοτεινή δράση του πέφτουν «βροχή».

 «Ήδη η ζημιά έχει γίνει, ο “Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει γιατί δεν μπορώ να πείσω την κυρία Μαρία ότι αυτά που λέω εγώ είναι αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα κανάλια», είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στο Live News, που επικοινώνησε ξανά μαζί του.

«Για να έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχω πράγματα να τους δώσω, από τη στιγμή που δεν έχω πράγματα να τους δώσω, θα σταματήσει να έρχεται», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Αν αποδειχτεί στην έρευνα ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του “Άλλου Ανθρώπου” και τα έκανα τζόγο τότε να πάω φυλακή να με κρεμάσουν».

«Όλες αυτές τις ημέρες ετοιμαζόμαστε. Είναι εύκολη η απόδειξη και αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η συκοφαντία. Τα λεφτά που συγκεντρώνονταν είναι εύκολο να αποδειχτούν. Ο Πολυχρονόπουλος τα έχει καταγράψει όλα. Στο τέλος της διαδρομής ο άνθρωπος αυτός θα γίνει αυτός που ήταν. Δεν θα βρεθεί τίποτα εναντίoν του Πολυχρονόπουλου. Τα λεφτά δεν έχουν παιχτεί».

newsit


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE