Γιώργος Τρομάρας | Έφυγε από τη ζωή ο παλαιστής σε ηλικία 75 ετών

Share on:

Σε ηλικία 75 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο παλαιστής Γιώργος Τρομάρας στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” προκαλώντας μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο και σε όσους τον είχαν παρακολουθήσει από κοντά.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια με αποτέλεσμα να μην αντέξει η καρδιά του.

Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Τρομάρας

Ο Γιώργος Λ. Τρομάρας ήταν Ελληνας παλαιστής και μασίστας. Γεννήθηκε το 1947 στην Αγία Σοφία, ένα μικρό χωριό κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα. Τα παιδικά του χρόνια όπως είχε πει και ο ίδιος ήταν δύσκολα, η αγάπη του όμως για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα ως τον νέο Έλληνα Ηρακλή. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυϊκή δύναμη.

Το 1957 σε ηλικία 9 ετών σήκωσε ένα γαϊδουράκι, μιμούμενος τον Δημήτρη Κωνσταντίνου, έναν αθλητή που παρουσίασε ένα πρόγραμμα μυϊκής δύναμης στο χωριό του. Το 1960 σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησε ελευθέρα πάλη με δάσκαλο τον Σταμάτη Χαρισιάδη (τον λεγόμενο “παππού”), σημαντικό προπονητή της εποχής. Τα πιο δημοφιλή αθλήματα τότε ήταν η πάλη και το ποδόσφαιρο.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις (27/1) στις 12:00 στη Ζωοδόχου Πηγή στην Πλατεία Παιανίας.

Πηγή: hellomagazine


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE