Ερώτηση Καπουτζίδη στον Πρωθυπουργό | Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα; (βίντεο)

Share on:

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης απηύθυνε μια ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκηκατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης ρώτησε τον πρωθυπουργό «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σε αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου;».

«Δεν θέλω πια να μου απαντήσετε γιατί είναι κακό η φωνή μου να είναι πιο λεπτή, ή γιατί είναι κακό να παίζω με κούκλες. Σας συγχωρώ, καλά τα πήγα κι έτσι. Θέλω, όμως, πραγματικά να κάνω μια ερώτηση στον πρωθυπουργό αυτής της χώρας και δεν έχει να κάνει με παρατάξεις. Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σε αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου; Αυτό δεν το έχω καταλάβει. Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αυτός και ο προκάτοχός του και οι προκάτοχοι των προκατόχων και η κοινωνία και η πολιτεία. Και αυτό το λάθος οφείλουμε να το αλλάξουμε τώρα, σήμερα», κατέληξε στην τοποθέτησή του.

Πηγή :parapolitika


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE