Έκκληση του Ιππικού Ομίλου Αναβύσσου | Κινδυνεύουν άλογα από τη φωτιά

Share on:

Με αναρτήσεις τους στα social media μέλη και φίλοι του Ιππικού Ομίλου Αναβύσσου εκπέμπουν sos για την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά που μαίνεται στον Κουβαρά και τις γύρω περιοχές.

Ζητούν την άμεση βοήθεια των αρχών αλλά και εθελοντών προκειμένου να μην καούν ζώα ζωντανά/

Ιδού μερικές από τις αναρτήσεις στα social mediaQ

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ .15 ΑΛΟΓΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΑ… ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ …ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ…ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΡΟ

Αλογοφορα για την Ανάβυσσο Ιππικός Όμιλος Αναβύσσου
Δεν ξέρουμε πόσα έχουν και αν φτανουν.
Προωθηστε

SOS SOS έκκληση ζητάει ο ιππικός όμιλος Αναβύσσου πυρκαγιές έχουν φτάσει ακόμα και στους σταύλους με κάποιον τρόπο όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε!!! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΛΟΓΑ

Στο μεταξύ..

σε εξέλιξη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση των αλόγων στο «Kalyvia Riding Club St. George». Χαρακτηριστικό ήταν το πλάνο που κατέγραψε η κάμερα του Mega, στο οποίο καταγράφηκαν οι υπεύθυνοι του Ομίλου να ανοίγουν τους χώρους, ώστε να απελευθερωθούν τα ζώα. 

Πρόκειται για πάνω από 10 άλογα τα οποία βρίσκονται μαζί με ανθρώπους και σκυλιά, περιμένοντας βοήθεια από Πυροσβεστική και Αρχές για την άμεσα απομάκρυνσή τους.

Ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά, Αντώνης Αντωνίου μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως βρίσκονται σε ετοιμότητα για να εκκενώσουν και το δικό τους κτίριο και να μεταφέρουν τα άλογα άμεσα σε ασφαλέστερο σημείο. 

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE