Ασύλληπτο έγκλημα στην Τήνο

Share on:

Ασύλληπτο μοιάζει το έγκλημα στην Τήνο, με μια ασήμαντη αφορμή να οπλίζει το χέρι του δράστη. Ο 90χρονος, ο οποίος σκότωσε τον 52χρονο με καραμπίνα, το μεσημέρι της Κυριακής, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν για τον ηλιωμένο ότι φαινόταν να μην είναι ισορροπημένος ψυχολογικά ενώ συχνά δημιουργούσε προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια κ.λπ. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτίριο. Ο ηλικιωμένος στο ισόγειο και το θύμα στον πρώτο όροφο.Κάποια στιγμή, όταν γίνονταν εργασίες στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι, ο δράστης είχε βγει έξω και δημιουργούσε φασαρίες. Να σημειωθεί πως το πάρκινγκ είναι δημόσιο.Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως ο δράστης δεν έχει σώας τας φρένας, ωστόσο κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος δημιουργούσε και στον δήμο προβλήματα, καθώς έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις και φώναζε με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία και να τον απομακρύνει.

Πηγή :protothema


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE